Värmlandsögonblick pt. 2

Nu har jag, äntligen, fört över alla bilderna så snart kommer bildkavalkaden. Tills dess hade jag lite bilder kvar från förra överladdningen så här kommer det.



Vår ena katt Wilma var utekatt innan vi flyttade till lägenhet så när vi nu släppte ut henne på grönbete var så hon bara så glad och rullade runt i gräset och sprang små ruscher. Tyvärr var hon också så glad att hon fångade en massa näbbmöss och salamandlar och snällt lämnade dem framför vår förstutrapp. Inte så uppskattat men varför inte unna henne det?



Vi satt mycket utomhus och grillade och åt middag. Käre far, ovan, var grillmästaren nr 1.



Vår lillkatt, Ronja, är inte en så modig katt. Snarare ganska omodig. Så vi fick liksom tvinga ut henne på små promenader i sele till att börja med och mot slutet lite övervakande frigång på tomten. Men hon skötte sig så bra och var så duktig att man inte kan klandra henne. Dessutom är hon så söt. Vi kallar henne Bullen för hon är så tjock och kramgo att man vill äta upp henne. Lillasyster håller för övrigt i henne på bilden.



Fick också celebert besök på landet. Lillbrorsan vågade sig ut ur sitt storstadsrum och ut på landet för att besöka familjen, fast kanske mest för att han skulle på Arvika och det var ju ganska bekvämt att få skjuts dit. Mycket trevligt ändå.

Fler bilder kommer inom kort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0