Amsterdam

Tänkte fortsätta i samma anda med Amsterdambilderna. Det är märkligt att det redan gått mer än en vecka sen vi lämnade staden. Känns som om det var igår...
Berlin

Här kommer en drös bilder från Berlin. Jag låter dem tala för sig själva.


Paris: Teaser


Amsterdam: Teaser


Berlin: Teaser


Ett snabbt inlägg

Tänkte bara meddela att jag är i full gång att gå igenom och redigera bilderna från resan och att det är därför jag inte lagt upp några ännu. Även bilderna från studenten ska tas tag i så snart som möjligt. Håll till godo!

Home Sweet Home!

Okej, jag vet att jag varit sämst på att uppdatera sen studenten men jag har ju faktiskt varit på resande fot i närmare två veckor. Men igår landade planet på svensk mark och jag befinner mig hemma igen. Alltså, det känns så himla konstigt. Jag ska berätta mer lite senare men vad jag egentligen vill säga är alltså att jag är hemma.

Leaving on a maydayNej, nu hann jag visst inte skriva mer. Kanske lika bra det så slipper jag reflektera över allt som hänt/ska hända. Nu lämnar jag i vilket fall Sverige för Europa och är tillbaka till Midsommarafton. Tills dess - ha det grymt!

StudentenJag vet inte vad jag ska säga. Jag har slut på ord.
(återkommer lite senare när jag samlat mig)

The Final Countdown

Nu är det verkligen nedräkning. Jag var inne i stan och fixade de sista grejerna idag och testat alla kläder och trixat. Sedan är det dags; imorgon tar jag studenten. Känns verkligen tråkigt att det kommer att regna hela dagen men jag kommer att ha så jävla kul ändå. Det förtjänar jag och det lovar jag att ha. Har också börjat på riktigt med att packa min resväska idag för på söndag inleds bussluffen. Allt känns på något sätt så overkligt just nu. Jag vet inte vad jag ska tycka om allting...


The Truth


Bild: här

Jag tror det här kommer att bli min hejjagärsnällochnuärdetsnarthöstvilketgörmigledsen-present åt mig själv i augusti någongång. :)

Meet the parents

... gamla bortglömda bilder från en vårkväll på Långbro Värdshus.
Emmaboda och allt det där

Ja, då var mitt konto länsat och klart men jag står i vilket fall med en Emmabodabiljett i handen. Det känns väldigt roligt för jag har aldrig varit på festival och nu går man liksom ut gymnasiet så det känns verkligen som att det är dags. Jag kan inte säga att jag på förhand kände igen många av banden men efter ett noga lyssnande på Spotify säger jag bara en sak; gillart!! Jag tror det kommer bli grymt även om jag just nu kanske borde släppa Emmaboda för en stund och peppa 1) Studenten på fredag (för trots att det verkar som det ska regna kommer det bli AWESOME!) och 2) Bussluffen som inleds på söndag med ett flyg till Berlin. Jag har liksom lyckats förtränga allt det där eftersom det varit så stressigt och så plötsligt är det liksom dags. Känns helt sjukt faktiskt. Men najs, det vet jag att det kommer att bli. Riktigt najs :)

Finaste filmen

Bild: 1 & 2

3 fina bilderBild: 1, 2 & 3

Cats..

Så det är så här mina katter egentligen känner. Inga fler räkor för dem!


Lightning Strikes


Gamble&Joy

Igår var en väldigt trevlig men också en väldigt lång dag. Det började med att jag och några vänner gled in till skolan, trots att vi var lediga, för att få i oss lite gratiskäk i vad som nog var vår sista lunch där någonsin. Sen gjorde vi stan letandes efter studentskor och skivklänning och studentpresenter och allt vad som behövdes. Jag köpte faktiskt med mig ett par skor hem men vi får se om de behålls för jag får alltid lite ångest av att köpa skor. I vilket fall hann jag förbi hem en snabbis innan jag skulle gå på två mottagningar. Det var verkligen jättetrevligt att träffa massa gamla vänner och dricka vin och äta massor av god plockmat. Men tiden tar alltid slut och snart var det dags att dra in till stan för att besöka den splitternya utomhusklubben Sommar!. Efter en del trassel med bankomatkort och en hel del köande steg vi in i en femtiotalsträdgård med färgglada små girlanglampor överallt blandat med 30 kronors-öl. Det blev kanske inte så mycket dans, även om jag såg att folk nog skakade sina lurviga på sina håll, men en å-så-trevlig stund snackandes ända fram till klockan nästan slog tre och stället skulle stänga. Under den tiden hann jag också snurra ett lyckohjul och vann två gånger av två möjliga - och jag har aldrig vunnit något någonsin förut! Först vann jag storvinsten dvs. gratis inträde till klubben hela sommaren!!!!! Och sen en gratis drink :) Det var väldigt roligt må jag säga! Men som sagt tar allt trevligt slut och det var dags att ta tricken hem (nej jag säger inte tricken på riktigt men det kändes lite som att retrokänslan ändå fanns där så det var bara att fortsätta med den) och lägga sig precis när solen gick upp över Stockholm. Det här gör vi om! (Speciellt eftersom jag gör det gratis ;D)Bild: här

B/W
Polaroid


For real? No way!Såhär glad och förvånad kan man se ut (bilden kommer egentligen från innan en skiva jag var på) när man precis fått reda på att livet verkar klarna upp framför en. Betygen verkar faktiskt falla ut riktigt bra och all slit, all gråt och alla tårar verkar ha gett lön för mödan. Just nu är jag bara så glad att jag inte vet vad jag ska göra. Extas? Check!

RSS 2.0