Des Fleurs (pt 2)

Jag tänkte berätta vad jag har gjort idag men sen ångrade jag mig. Här får ni lite blommor istället.:)
Des Fleurs

Jag ber redan så här på förhand om ursäkt för att ni kommer att få se väldigt många blombilder framöver men jag kan liksom inte motstå att fotografera dem nu när chansen finns - innan de blommar ut. Man måste ju ta vara på tillfällen som ges. Dessutom har jag kommit fram till att jag tycker om blommor så varför ursäktar jag mig, egentligen? Jaja, hoppas ni inte blir alltför uttråkade bara :)


Open Cover Portraits
3 fina bilder (Nattsuddare)Foto: 1, 2 & 3

Början på något nytt?

Fram tills nu har mitt livs flod varit i stort sett utstakad för mig. Jag har liksom slussats mellan olika destinationer - dagis, förskola, grundskola, gymnasium - utan att jag har behövt göra speciellt mycket över huvud taget. Visst skulle man ju välja vilket gymnasium man ville gå på men det kändes inte så mycket som ett val för mig - jag visste redan i sjuan var jag ville spendera mina gymnasieår. Så fram tills nu har jag bara flutit med strömmen och låtit livet flyta på som det var planerat. Fram tills nu.

Om bara två veckor sätter jag på mig min studentmössa och springer ut genom Södra Latins portar för allra sista gången, åker runt på ett flak och skriker ut all min glädje över att jag överlevt, ja att jag faktiskt klarat mig igenom gymnasiet och senare på kvällen festar med mina klasskamrater för allra sista gången. Sista kvällen som Södralatinare. Men sen då? Ja, vad händer sen? Det är just det som är grejen - jag har ingen aning! Visst har jag ett hum om vart jag vill ta vägen men just nu kan jag inte göra någonting åt saken - inte riktigt än. Alla betygen är snart satta, alla prov avslutade och alla högskoleansökningar inskickade sedan länge. Just nu måste jag vänta, vänta på att antagningarna blir klara. Just nu finns alla möjligheter i världen.

Men snart kommer för första gången i mitt liv floden upphöra att strömma, forsla, virvla, rusa, ruscha fram och istället glida ut i ett stilla hav där riktningen plötsligt blir upp till mig att bestämma. Jag måste själv leta fram en åra och av egen kraft ro åt det håll jag vill gå. Allting läggs i mina händer, på gott och på ont. Snart kommer dagen då antagningarna börjar och då kommer jag att få veta var jag kommer att befinna mig i höst, vart jag kommer ta vägen. Först då måste jag börja ro på riktigt för då kommer jag att stå inför det största beslutet i mitt liv - så här långt. Om allting går vägen kommer jag för första gången ta mitt pick och pack och flytta ut (åtminstone delvis), flytta bort till en annan stad och börja i en ny skola där jag inte kommer att känna en själ. En ny start. Om det inte går riktigt lika bra stannar jag nog kvar ett litet tag till. Visserligen kommer jag att börja plugga på ett nytt ställe men där kommer jag i alla fall känna en hel del människor och livet kommer att fortsätta att vara ungefär likadant.

Oavsett vad som händer på det öppna havet jag nu har framför mig vet jag en sak med säkerhet; jag har haft tre förjävla bra år på Södra och jag har träffat massor av människor jag tror jag kommer att ha nära resten av mitt liv. Och jag kommer att kämpa för att hålla kvar dem hos mig vad som än händer. För jag må ro åt ett annat håll än vad de gör men vem har sagt att det betyder slutet? För när allt kommer omkring ligger Uppsala bara 40 min från Stockholm och alla mina vänner bara ett telefonsamtal bort. Det kanske slutar bra till sist...

Gleek

Igår såg jag på det finaste Gleeavsnittet någonsin för hur kan det möjligtvis bli dåligt med Lady GaGa- och Kisscovers? Dessutom hade alla så himla fina, häftiga och helt galna outfits på sig. SATC 2, släng dig i väggen för Glee är här!


I Wanna O.D. on T.B.19 dagar kvar!

Dear John

Jo, igår såg jag alltså filmen "Dear John" med Amanda Seyfried och Channing Tatum. Channing har ju lugnt varit en favorit sedan jag såg "She's the man" för ganska många år sedan och Amanda var ju helt grym i "Mamma Mia" så när jag såg att båda var med i filmen kände jag att jag var tvungen att se den. Att den dessutom baserades på en roman av Nicholas Sparks som skrev "The Notebook" (typ en av de bästa filmerna jag någonsin sett) verkade succén vara ett faktum. Och nej, jag blev verkligen inte besviken trots så höga krav. Filmen liknade "The Notebook" på många sätt (sommarromans, krig och brevskrivande) men det gjorde liksom ingenting för känslan man fick i filmen kändes så äkta. Många gånger var det hjärtslitande sorgligt och jag grät en hel del men andra var det så bubbligt mysigt att man blev alldeles varm inombords. Slutsats? Se filmen, för guds skull! Jag vet att jag ska se den igen!

Two weeks together, that's all it tookIdag såg jag den här filmen. Jag lovar att berätta mer om den sen men om jag bara fick ett ord skulle jag säga underbar.

100202 - 100520 - DEL II

Ja, varför inte fortsätta med mobilbilderna nu när jag har obegränsat med läxfri tid?

Under våren har jag, som vanligt, plöjt mig igenom en hel drös böcker och jag har liksom för vana att langa fram mobilkameran om jag hittar någon speciellt fin, tänkvärd eller spännande passage. Nedan finns tre utdrag;Miranda July - Ingen hör hemma här mer än du (En novellsamling)Emily Brontë - Wuthering Heights (tror jag, är faktiskt lite osäker...)Charlotte Brontë - Jane EyreI slutet av mars var det också äntligen dags att avsluta utbytesresan och åka till Bilbao. Det var fantastiskt och landskapet i Baskien är verkligen som taget från en sagovärld. Där finns vågkluckande sommarkvällar (ja, i mars!) ...... dramatiska bergsbyar med stormiga hav och...... typiska medelhavsstränder med så finkorning sand att det nästan verkar ofattbart.Men allt kommer till sitt slut så småningom och plötsligt var det dags att fira påsk på landstället i Värmland.Där åt vi en himla massa god mat som tomater med mozarella...

...och syrran svepte ihop en supersmarrig fruktsallad.Plötsligt fick jag för mig att jag skulle testa hur jag ser ut i mittbena (det är ju så modernt nu! :P) och fick mig ett gott skratt i spegeln. Det prövades inte igen.Jag fortsatte på temat med att fotografera massa tatueringsförslag och hittade ett som jag faktiskt gillade ganska mycket. Fem små stjärnor för familjen. Cheezy? Jo... Men ganska gulligt. Eller?Och så var det ju ALLA DESSA SKIVOR som fullständigt har ruinerat mig. Men kul har det varit på vägen mot finansiell undergång. Här var det Globala's Indienskiva...

... och vår egen USA-skiva såklart. Här ovan testade jag outfiten lite någon dag innan. Helfinfina posebilder :PÖver en natt försvann de sibiriska isvindarna från landet och ljumma kvällar banade väg för mysiga altansittarkvällar med stearinljus och rödvin. Mer av sånt, säger jag!Men det är klart, skolan var ju hela tiden i vägen och verkade ha fått i uppdrag av någon högre makt att försöka ta livet av oss. Såhär såg vi alla nog ut mest hela tiden och Niklas var inget undantag...... tur för honom att han genom ett trollslag kan bli fashioncool igen. Vi andra var halvroade över att inte ha denna fenomenala talang.Fast på något sätt överlevde vi ändå och kanske berodde det på att vi spenderade våra helgkvällar klubbandes i källarlokaler drickandes öl.Vi avslutar mobiluppladdningen för den här våren med en numera typisk eftermiddag; sol&chill i Bågen. Det är lite synd att det nog inte kommer hända så länge till för snart är skolan slut och då ska man ju leva vidare på annan ort. Men det tar vi en annan gång...

100202 - 100520 - DEL I

Nu har jag äntligen överfört mina mobilbilder till datorn (mobilen klagade ju på fullt minne hela tiden!) så nu är det dags för en massuppladdning. Våren 2010 genom min mobilkamera kommer här...Jag inleder med undret som förvirrade klassen en hel skoldag. Vad var det för märklig frukt Kelly fått tag på? Var det en jätteblodapelsin eller en grapefrukt? Slutsatsen blev att det nog var en grapefrukt även om inte alla var överrens.I början av februari upptäcktes glädjen att, under lektionstid, skapa ord med händerna. Kan ni se vad det står? LOL och G4L såklart ;)

Tyvärr hade vi inte alltid så roligt och de latinska översättningarna och konjunktiven påkallade uppmärksamhet. Var det dags för det tusende latinprovet, tro?Under sportlovet begav sig jag och några tappra vänner upp till mitt landställe i Värmland. Vi tittade på listan från förra året över vad som faktiskt fanns i den gamla stugan och tåg snigeltåget upp. Inte hade vi en aning om att en ispropp i vasken skulle få oss att diska i badkaret eller att en snäll granne skulle komma att rädda oss från undergången genom att skotta en väg genom den meterdjupa snön fram till stugdörren. Fast tur var väl kanske det, annars vet man aldrig om vi kommit iväg och det hade sannerligen varit synd.

Kvällar spenderades spelandes UNO och Yatzy! om och om igen och hela dagar spenderades framför TV-burken med min splitternya True Blood Säsong 1-box. Om vi tog oss igenom hela boxen på 3 dagar? Varför ens fråga, klart vi gjorde!Men allt var inte chillchill i Värmelandet för när det skulle iväg och handlas krävdes en 5 kilometerspromenad i decimeterdjup snö till närmaste Ica. Det var i det närmaste ett äventyr för pulsningar genom snövallar med tunga matkassar och lite orienteringsproblem (ja, vi gick lite vilse) brukar inte höra till vanligheterna när man bara vill köpa lite fryst kyckling och chips. Men det gick ju bra till slut och...... jag som praktiskt taget är uppvuxen i Munkfors fick plötsligt se en jättesöt kyrka jag aldrig i mitt liv sett förut.Fast det var ju ganska skönt att komma tillbaka till stugan igen och efter några dagar i kyla var det dags att säga hej då för den gången och återvända till civilisationen. Men vi ska återvända, tro mig!Jag och Ida upptäckte att Burger King's rädsla för sprutnarkomaner kunde utvecklas till ett helfestligt toabesök. Inte var dag man blir självlysande!Under våren fick jag också någon slags fascination över att måla mina naglar i konstiga färger och fotografera dem.Men våren spenderades främst med en sak; projektarbetet. Kan inte säga hur glad jag är att det ÄNTLIGEN är avklarat på riktigt. Det var lite tärande där ett tag...

Och där avslutar vi DEL I på mobilbilderna men håll till godo - det kommer mera!

Les pop-up!

Okej, jag tror jag har gått och förälskat mig! Objektet (snarare objekten) i fråga kommer från Chanel's sommarkollektion för 2010 kallad "Les Pop-up de Chanel" och är nagellack. De har så otroligt fina färger som liksom andas tidig, bleknad sommarmorgon och rosenröd solnedgång och jag bara vill köpa dem nu! Ååååh! Synd bara att min begränsade budget inte tillåter nagellack för 245 kr/styck. Men drömma kan man ju...
Riviera

La beauté de l'avenir

Ytterligare ett tattueringsförslag

Fin.Foto: här

Vet ni, det är helt otroligt men nu har jag ingenting mer i skolan. Inga fler prov, inga fler uppsatser, inga fler inlämningar, bara några få lektioner och sen är det studenten. Det är faktiskt slut. Vad märkligt det känns. Gymnasiet har liksom flugit förbi och det känns som om det var igår jag tog mitt första kliv in i Södra Latins slottsliknande byggnad. Snart tar jag mitt sista kliv ut ur den och sen är det dags att ta klivet in på universitetet. Är jag redo? Jag vet inte än men jag antar att jag måste vara det. Förresten, vem är någonsin redo? Det får bli som det blir och jag får låta mig svepas med. För ut måste jag ändå och snart är det dags. Jag önskar bara att jag kunde frysa tiden lite och andas in den gamla skoldoften några dagar till.

The Six Merry Murderesses of the Crookem County Jail

Igår var jag på Base 23's dansshow på Maximteatern (fick verkligen flashbacks från när jag dansade där för några år sedan innan dansen fick läggas ned eftersom skolarbetet trappades upp) eftersom min kompis Emma dansar där. Det var verkligen sjukt häftigt och så jäkla bra. Bäst gillade jag numret "Cell Block Tango" från Chicagofilmen - musikaljunkie som man är. Å. Nu känner jag jättemycket för att se filmen igen! Nedan är förresten originalnumret från filmen. Hur coolt är det inte? Jag var ju förresten Renee Zellwegger's karaktär Roxie Hart på vår skiva. Märks det att jag gillar den här filmen?

(förlåt för den dåliga kvalitén på videon förresten, hittade ingen annan)


Minisodes

Inbitet True Blood-fan som jag är sitter jag just nu mest och räknar dagarna till premiären för säsong 3 (bara 25 dagar kvar!!). Tyvärr är jag i Berlin när första avsnittet sänds och i Paris vid det andra men sen - jäklar vad det ska kollas! I vilket fall så hoppas jag att ni inte missat de så kallade "minisodes" som släpps kontinuerligt nu. Det är som små fristående miniavsnitt med inblickar i våra kära vänner från Bontemps liv så att man liksom ska överleva den här sista tiden nu. Än så länge har fyra stycken släpps men håll utkik - det kanske kommer fler!

Varning! Har ni inte sett hela säsong 2, se då inte dessa för de innehåller spoilers!Eric och PamJessicaSookie, Lafayette och TaraSam

Voodoo Girl


"But she knows she has a curse on her,
a curse she cannot win.
For if someone gets
too close to her,
the pins stick farther in"


Tim Burton - "The Melancholy Death of Oyster Boy"

17 Maj

Ja, jag vet att det var igår men jag har varit lite dålig på att ladda över bilder till kameran så jag tänkte likadant som Sandra/niotillfem och kör en liten minitillbakablick på de senaste två årens 17 maj (det har nämligen visat sig att 18 maj inte varit ett så bra fotodatum för mig).2008 - Jag och några vänner var ute på Mickes land och åt massvis av god mat, tittade på solnedgången och jagade svanar för att försöka fånga dem på bild. Det mest minnesvärda var ändå att Jonas åt lika mycket som en häst och lite därtill och det slutar i att han spyr i en skål samtidigt som han får världens sjukaste skrattanfall (om  man inte hört honom skratta så vet man inte vad ett riktigt skrattanfall innebär). Så där sitter han på hallgolvet och spyr och skrattar så att tårarna rinner. Det är minst sagt en minnesvärd stund.2009 - Jag slet mig från mitt skolarbete för att agera modell till min kära Felicias fotoprojekt. Hundratals bilder blev det till slut och jag som inte är så van att bli fotograferad utan brukar fotografera hade åtminstone överkommit lite av den scenskräcken. Hur det gick med projektet minns jag inte men väldigt roligt hade vi.

Summer?

Tänkte bara poppa in för att bjuda på lite härligt somriga bilder jag tog på samma promenad med Felicia som jag berättade om tidigare. Såpbubblor - är inte det sjukt underskattat? Varför slutade man blåsa sådana egentligen?


It keeps going down...

Jag sade ju igår att jag skulle spendera dagen pluggandes spanska men eftersom det blev så himla bra väder övergav jag det för att sola på balkongen. Något jag fått sota för idag. Jag har verkligen suttit inne hela dagen och försökt studera men det verkar som om inget går in i mitt huvud. Jag ger upp. Jag såg i alla fall en bra film; Jane Eyre från 1996. Jag håller på att läsa boken och den ska egentligen vara klar på tisdag men eftersom jag insett att det inte kommer att fungera såg jag filmen istället. Jag rekommenderar den verkligen!

Bilden är från innan min skiva för snart två veckor sedan. Såg jag inte ganska classy ut? Det är jag inte van vid!


Psst... Har ni sett min miniblogg till höger förresten? Håll koll på den för den kommer nog uppdateras emellanåt. Fick idén från Sandra/niotillfem :)

I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air

Idag har jag ett fokus och ett fokus endast: plugga spansk grammatik. Det låter väl sådär halvkul men så går det när man har prov i 4 timmar i spanska steg 5 & 6 på måndag eftermiddag. Suck. Vi får se hur den här dagen går. Jag är ju i alla fall ledig :)

Bilderna är från en promenad med Felicia jag tog här om veckan. De togs med mitt analoga objektiv så skärpan var lite knepig att hitta. En av två möjliga i alla fall :)
Sömn ?

Idag har varit en väldigt lång dag. Först en himla massa arbete och sen snabbmiddag för att hinna iväg till Dogge och fira/mysa att Emil fyller år. Dessutom är jag typ sjuk, IGEN, och hostar och nyser och är hes mest hela tiden. Jag tror jag måste ta igen lite sömn...


IS That me?

Oj, vad jag har varit dålig på att skriva. Idag hade jag dock studiedag men eftersom jag är en duktig flicka jobbade jag lite extra på Plantagen hela dagen. Det känns i kroppen vill jag lova! Men varför vila när man kan festa så ikväll är det ytterligare en skiva och temat är ord som slutar på -ist. Ser ni vad jag är?

Hint: Jag är vit i ansiktet och min sminkning är mer extrem än vad min kära webcam kan visa...Svar: CIRKUSARTIST! Såklart :)

Heaven is a place on earth


Spring

När jag var ute på promenad med pappa här om dagen (innan kylan kom tillbaka) knäppte jag lite bilder med det analoga objektivet. Det är minst sagt knepigt att snabbt ställa in massa inställningar och hitta fokus innan pappa blir rastlös och vill gå vidare. Kanske något man utvecklas genom?

Julafton?

Jag blev plötsligt abrubt avbruten i mitt latinpluggande av att det ringde på ytterdörren - mamma är tillbaka från sin jobbresa i Las Vegasresa! Oj, vad häftigt hon verkar ha haft det! Jag är såååå avundsjuk!! Just nu är hon iofs galet jetlaggad så jag ska inte pressa henne att berätta mer riktigt än.

Vad som var ytterligare en glad överraskning var då hon började packa upp resväskan. Jag hade ju önskat mig ett par Converse men jag trodde aldrig att jag skulle få något annat. Så fel jag hade... Det blev värsta julaftonen för alla här (är ju visserligen bror mins födelsedag). Paket efter paket öppnades och jag kan bara säga en sak; gud vilka bra presenter! Jag är lite lyrisk....

Jag fick ett par helt normala men galet efterlängtade Converseskor. Dessa ska jag använda tills de går sönder!

Hon överraskade med världens gulligaste läppglans i små kakformar som alla doftar löjligt gott.En liten Victoria's Secret-påse dök upp och i den låg en jättesöt, rosa parfymflaska. Jag måste säga att mor min känner mig för den har en slags vaniljaktig doft som jag bara älskar.En supersöt liten glasstenstäckt sko och hjärta på en nyckelring fick jag ocksåDessutom fick jag tre klädesplaggm (som var svåra att fotografera av); en "I ♥ DC"-tröja (på skämt) och en grå/svart-klänning och en svart kjol från Forever 21.

Nu vet jag inte hur jag ska kunna återvända till pluggandet. Säger bara en sak; mamma, du är bäst!

In Omnia Parata

Igår fyllde min kära vän Anna 19 och det firades dansandes på Ace till klockan nästan slog stängning och allas våra magar skrek efter lite Donkenmat. Idag blir nog inte fullt lika party eftersom jag har ett å-så-kul latinprov att plugga inför. Dessutom kommer min mamma hem från the States i lagom tid för att fira min lillebrors 17-årsdag med släkten ikväll. Fast det blir nog också trevligt :)Hittade den här härliga bilden på en av mina favoritbloggar och tycker den nog är ganska representativ för vad man måste känna innan man går in på någon av våra latinskrivningar. Kanske ska försöka jobba mig dit nu.

Psst... Nördfakta. Rubriken gäller om man är kvinna, bilden om man är man. Så nu vet ni det också.

Weather I'm happy or not


Foto: här

Det enda jag vill göra är att fota körsbärsträden i Kungsan. Tyvärr är det kasst väder...

Skolfesten

Hittade några finfina bilder från vår skiva på skolfest.se. Haha, säger jag bara.Först ut är Anton som var NASA, Kelly - Lady GaGa och David - The JokerJolinn hade förvandlats till Hawaiiflicka och Therese hittade sina bonnigare rötterEmma (med Melinda och Josefin som inte är på bilden) och Jenny var Los Angeles ("Änglarna"), Denise cowgirl och Elin indianSen hittade vi Hanna som Audrey Hepburn och Empire State Building-MinaNiklas frälste oss alla med sin utklädnad och Nora övervägde att ge bort sig själv, Oscarstatuetten, som tackFelicia var AmApp-girl och Ida och Sara var high school-nerds (resten minns jag inte :P)Lady GaGa posade vidare med sin nyfunna vän mexikanen Hanna MiaTim a.k.a. Bruce möte AmApp-flickanMelinda The Angel hängde också med Lovisa som cheerleader och Ellen som härliga Marge Simpson!Slutligen hittade även jag GaGa - och vad var jag egentligen? Jo, Renee Zellweger i filmen Chicago (1920's)

The Man

Som många säkert vet är Tim Burton en av mina absoluta favoritregissörer. Detta beror på många olika saker men speciellt för att han alltid lyckas fånga en så suggestiv och krypande stämning i sina filmer. Man blir nästan helt matt av hur mycket som måste snurra runt i hans huvud för att kunna skapa så många olika, fantastiska filmer. Jag snubblade över affischer någon gjort till hans alster och tyckte bara att de var så himla fina. Denne har också lyckats återskapa den lite kantiga och vemodiga tonen i Burtonfilmerna och omvandlat den till affischform. Kärlek? Ja. Om ni vet om man kan få tag på dem som riktiga affischer - hojta till!
Därför ska jag se världen...Bild: här

The SliceKan bara säga en sak: Skivan igår var helt sjukt bra. Så jäkla underbar klass och härliga vänner jag har!! Musiken var grym och dansgolvet var smockat till kl 3 då stället stängde. Till och med vakterna och bartendersarna sa att det var den bästa skivan de någonsin haft. Slutsats: Språkare knows how to party!

Försmak

Imorgon är min skiva men redan nu börjar förberedelserna inför what is to come. Mer än så kan jag inte säga. Jo, det var fett klurigt att fixa naglarna men jag tycker nog att det blev ganska så bra :)


3 fina bilder (What's not to love?)Bild: 1, 2 & 3

Mösspåtagning

Nu när jag ändå är i farten, har precis tränat så jag är lite hög på adrenalin, kan jag lika gärna ladda upp resten av mösspåtagningsbilderna. Jag älskar att det finns någon slags äkta lycka i allas ansikten på bilderna (okej, förvåning i Alex's på bilden under), man märker att något stort snart är slut. Synd att färgerna återigen blivit lite urvattnade men ni får stå ut med det. ;)
Rockkarusellen

Så, nu har jag äntligen haft lite tid över att gå igenom alla bilder jag tog från Rockkarusellen förra veckan. Det känns fortfarande helt overkligt att min lilla lillebror har stått på en stor scen och nu ska åka till Uppsala och uppträda. Helt sjukt. Jag är så stolt.

(Har inte sparat om bilderna för nätet så de är lite blaskiga i färgerna)

Mina kompisar spelade ju också så jag fick några bilder på dem med.

Här nedan hade brorsans band precis vunnit tävlingen:Och fick då köra lite extranummer...

Det är svårt att ta konsertbilder är min lärdom  av detta eftersom 1) Ljuset ändras hela tiden och man kan liksom inte behålla en inställning en längre tid 2) Det är mörkt och 3) Folk rör sig hela tiden och det i kombo med nr 2 gör det svårt att få skarpa bilder utan ISO 1000 000... Krävs nog lite övning.

Glee x2 :)

Eftermiddagen och kvällen har idag ägnats åt att titta på Glee. Alltså, vilket underbar serie det är! För mig som är musikalfantast är det liksom 45 minuters lycka varje avsnitt. Å, det är så synd att säsong 1 snart är slut!! Jag får helt enkelt bara se fram emot ännu en underbar säsong därefter. Just dagens avsnitt involverade en helt ny medlem i klubben som är sjukt gullig - eller hur? Det gör ju ingenting att killen kan sjunga och spela piano också... Hoppas vi får se mer av honom!
Glöm förresten inte att man kan hitta massor av deras låtnummer på Spotify, klicka här!

För övrigt hittade jag äntligen min fransklänning på Beyond Retro. Tyvärr var den lite trasig så min underbara mormor ska försöka laga den. Får dock lite ångest över att jag pröjsade massa pengar för en trasig klänning men den är ju äkta vintage och om den går att laga så blir den verkligen supercool. Hmm, jag måste nog sluta älta det här nu.
Rubrik? Inte idag...Och ännu en dag kommer att få spenderas i second hand-affärer letandes efter den där 20-tals fransklänningen till skivan på onsdag. Dock verkar det som om jag har väldigt fina vänner som kanske lyckats hitta en jag kan låna i fall det inte går vägen idag. Men än håller jag tummarna! Synd bara att det ska vara så härligt väder, jag skulle verkligen behöva springa men det får vänta lite till.

A Good DayIgår var det mösspåtagning och valborgsmys = en sjukt bra dag! Fler bilder kommer senare men nu måste jag iväg och skriva en uppsats.

RSS 2.0