Om heliumandetag och annat fredagsmys



Igår var det fullständigt underbart väder. Efter skolan gick jag med Emma till frisören och sedan satte vi oss vid Medis och åt glass och andades helium i solskenet. När jag till slut kom hem slog jag mig ned på våran härligt osliga balkong och läste i "Harry Potter y la cámara secreta" som jag lånat på bibliokteket (helt enkelt andra Harry Potter-boken på spanska). Det var najs att bara sitta i bikini i solskenet och känna sig duktig eftersom jag faktiskt förstod mycket av vad som stod i boken - samtidigt som det var roligt. Mer sol i sommar och jag kommer att bli en spanskatalande, brunbränd flicka. Ja, tack?

[fotoinlägg] - Om en syskonfri kväll

Mina syskon är bortresta nu i helgen på varsina klassresor så jag och föräldrarna var ensamma för första gången sedan mina syskon föddes. Vi åt middag tillsammans på balkongen, pratade och såg till slut på "Paris, je t'aime" som jag tvingades hyra eftersom jag lovat att visa den på franskalektionen men sedan glömt den hemma så det var klart att jag tänkte se den maximalt mycket nu när jag ändå hyrt den. Det var mycket trevligt alltihopa.









[fotoinlägg] - Om att återuppliva sextiotalet

Nu, äntligen, kommer bilderna på mig från skivan i måndags då jag var utklädd till 60-talist. Det tog en massa tid att få håret så som för övrigt fortfarande, efter 3 shamooneringar och 5 balsaminpackningar, känns som tuggummi. Men det var nog värt det för jag tyckte jag var... frän? I vilket fall. Jag körde på lite Twiggy-inspirerad make-up och opmönstrad klänning. Lite egochock på lördagsmorgonen men här är bilderna.






[fotoinlägg]



Allt jag vill göra nu är att dricka ett stort, kallt glas med Cola men jag ska försöka hålla mig borta från det och plugga Latin. Som jag brukar skriva att jag ska göra men sällan gör. Måste dock göra det idag eftersom vi har prov imorgon bitti. Usch. Men det är å andra sidan sista provet och sen är det nästan sommarlov. Det ger mig lite ångest eftersom det känns som om jag kommer vara hemma mycket utan några vänner och det är ju sådär lagom kul. Men det är väl mitt fel eftersom jag inte lyckas få ett jobb.Nej, slutklagat. Sommarlov är underbart. Önskar bara att det blir som förra... Fast bättre än så blir det väl inte?

Om uppmuntran

Jag är inte mycket för att prata om mina betyg men igår på Litterär Gestaltning fick vi tillbaka våra egna arbeten och vårt slutbetyg. Hans sa att han inte kunde förstå att jag skrev så bra och sa, jag citerar; "En skribent är född. Sluta inte skriva nu!". Jag blev helt rörd eftersom det här är något jag verkligen bryr mig om, något som ligger varmt om hjärtat. Det känns plötsligt som delar av min framtid klarnar upp. Dimman lättar. Kanske ser jag något där framme. Tänk hur mycket lite beröm kan göra med en människa...

Och, appropå smicker, så kontaktades jag av en kvinna på Flickr idag som frågade mig om hon fick använda en av mina Londonbilder på en framtida fotokarta över London. Självklart sa jag ja så om den kommer vidare till slutvalet av bilder kommer den finnas på internet med mitt namn så att alla som vill kolla upp den delen av London (Notting Hill i det här fallet) kommer att se den. Det känns väldigt häftigt!
   Dessutom kontaktade han som målade en tavla av mig (Alan Burch) mig igen och sade att han börjat måla av ett annat av mina foton så så snart jag får länken lägger jag upp den här. Är så spänd på att se hur den kommer att bli eftersom de andra var så fina!

[fotoinlägg] - Mix

Blandade bilder från helgen som varit;



Jag satte upp några kort jag köpt i en affär i Gamla Stan. De är på Paris, London och New York från förr i världen. Det får mig att drömma mig bort. Och de är jättefina :)



Såg då som sagt på Sex and the City-filmen med Felli och Kelly på hennes HD-tv. Läskigt bra bild!



En del av kläderna jag hade på mig på födelsedagsfesten igår. Jag hade nästan glömt bort att jag hade den koftan. Men den är fin så jag ska nog använda den mer :)

[fotoinlägg] - Självporträtt





Lite fler bilder på mitt nya hår bara. Jag vet att de är lite olika beskurna men det gör inte så mycket

[fotoinlägg] - Om en upptagen helg







Foto: Felicia Börjeson
Modell: Jag
Redigering: Jag

Hej, förlåt att jag varit så dålig på att uppdatera under helgen men jag har haft så mycket för mig. I fredags blev det mys hos Kelly med Felli (tror det kommer upp bilder från det senare) och igår var jag  på min vän Esters födelsedagsmiddag med tillhörande filmmys i Danderyd. Vi såg "Smala Sussie" som var helknäpp och jag fattade mest ingenting. Idag har jag varit ute och sprungit i värmen (det var sjukt jobbigt) och snart ska jag ta tag i det jag skjutit upp hela helgen; latinplugg inför provet. Fast först lite mer "The Hills" säsong 2. 
   Ovan är förresten fler bilder som jag och Felli tog till hennes fotoprojekt. Tycker de blev rätt bra :)

Saltsjö-Duvnäs



Snart ska jag hem till den här flickan på garden party i saltsjö-duvnäs. Och ja, jag vet att jag inte ser klok ut på bilden men det bjuder jag på. <3

[fotoinlägg] - The Hair, man!



Jag har varit hos frissan (egentligen i måndags). Skönt att bli av med utväxten och få lite fräschare färg även om det blev väldigt ljust. Man vänjer sig nog :) (Och det är inte så gult upptill som det ser ut, snarare som håret är nedtill på bilden)

[fotoinlägg] - Fotoprojekt



Foto: Felicia Börjeson
Redigering: Jag
Modell: Jag

Peek på vad som komma skall. I söndags gick jag och min vän Felicia på promenad och fotade lite nämligen. Hon hade ett fotoprojekt i skolan (om kort skärpedjup) som hon behövde bilder till och jag behöve en pluggpaus. Nu var det så att jag bara snabbredigerade (30 sek/bild) ett par stycken och skickade dem till henne så hon ska kunna lämna in dem (vi fotade med min kamera) så ni kommer att få se fler bilder senare, när jag har tid att mer grundligt redigera dem och fixa till dem. Men det här är då ett smakprov. Nu ska jag plugga mer naturkunskap inför provet imorrn - yay!!

Om layoutbyte

Vet inte om ni märkte det men jag har ändrat min layout lite. Jag blev nämligen hysterisk av den randiga bakgrunden så här kommer en lite sobrare layout.

Vad tycks?

[fotoinlägg] - Om en salig blandning

Jag slänger upp lite blandade bilder som jag tagit nyligen eftersom jag kände att det kanske vore något.
   Pappa hade lördagsmys på balkongen med öl (ej i bild), popcorn och iPoden samt sol i ansiktet



Jag har en förkärlek till begangnade böcker eftersom man ibland kan hitta små avtryck av forna ägare och svunna tider. Igår satt jag och läste lite ur Fredrik Lindströms "Världens dåligaste språk" då jag plötsligt vände blad och såg det här. "Elias var fin i förrgår" tror jag att det ska stå. Är det inte vackert?



Något annat fint är Eiffeltornet i miniatyr som jag fått av min lillasyster. Jag vet inte riktigt vad jag ska använda det som ännu men på en kedja eller kanske ett örhänge eller armband skulle det göra sig väldigt snyggt. Sobert faktiskt



Och jag målade naglarna igår. Det var länge sen sist. Mest för att vi inte har något aceton så det här kommer vara kvar tills det flagnar av någon gång i juni gissningsvis. Men det var det värt!


Om ESC

Lördag. Dags för Eurovision Song Contest. Jag var fett opepp men begav mig iväg till Ida för att mysa lite med henne och Sara och se på festivalen. Det blev ändå jäkligt najs och många bidrag var överraskande bra - trots att några såklart sög som typ Greklands porrdansande kille i magtröja. Norge vann förvånande nog för mig eftersom jag inte alls tyckte om bidraget. Men Sverige gick det ju... Sämre för. 21:a plats vilket är näst sämst någonsin. Jag tror vi börjar tappa greppet om det här eftersom det gått superdåligt de senaste åren. Vad har vi glömt? Varför har vi helt annorlunda musiksmak mot resten av Europa och Norden? Det är oförståeligt och jag tycker vi borde skippa att vara med nästa år. Det här blir ju bara pinsamt för alla. Eller? Borde vi inte det?

Mina favoriter var i vilket fall; Frankrike, Portugal, Island, Azerbajdan, Malta, Estland, Danmark, Tyskland och Rumänien. Vilka var era?
   Nedan är bilder från kvällen. :)







Jag och Ida bedjar till Sara om att hon ska ge oss det där goda hon köpt...



Kanske snart, inflikar hon och gör segertecknet för att hon har makten



Fast hon gav ju upp till slut och vi fick våran underbart goda chokladmousse. Slutet gott, allting gott. Iaf när det gäller choklad!

Om volleyboll by night





Det var äntligen dags för volleyboll by night så jag och Milla peppade hemma hos henne med att baka morotskaka och kanel/valnötsbrownies. Sen åt vi jättegod mat, som vanligt hos henne, och löste lite korsord innan det var dags att åka till volleybollen. Tyvärr glömde jag helt bort att fota där men det kan nämnas att allting gick smidigt. Fast inte till en början då vi kommer till hallen och märker att vi bara har ett nät och inga bollar. I panik ringer vi killen som vi hyrde hallen av som cyklar ned och låser upp förrådet. Vi fixar ihop två planer till av badmintonnät och höjdhoppspinnar så att vi får tre planer klara lagom tills det att lagen börjar anlända. Efter det gick det smidigt iaf och vinnarna blev Sollentuna Södra som vi kämpat hårt mot varje år, och vunnit över, så de var välförtjänta vinnare. Sju lag dök iaf upp, mot fyra som vi trodde från början, så vi fick kanske lite pengar på det. Men mest var det mysigt och trevligt och ack så skönt att komma hem efteråt!

[fotoinlägg] och [videoinlägg]



Det var ett konstigt ljus över hela Fruängen i förrgår. Det gick inte att dokumentera men jag försökte.



Jag kan ju också meddela att man blir så glad som på bilden ovan när man chockartat får MVG i filosofi. Hallelulja!!!!

[fotoinlägg] - Studentskiva





Äntligen - så här såg jag ut på skivan i måndags. Tack, Ida för kläderna :)<3

Om franska dikter

Jag vet inte om ni läser franska men jag gör det och vi har som läxa till imorrn att vi ska skriva dikter. Våran lärare poängterade att det inte alls var nödvändigt att det skulle rimma utan att vi bara skulle testa på det. Eftersom jag älskar att skriva blev jag jätteglad över uppgiften och satte mig nyss ned med ett lexikon och skrev lite. Och då märkte jag det; det är superlätt att rimma! Eftersom man i Frankrike inte uttalar slutkonsonanter i ord så rimmar i stort sett allting. Dessutom så låter vad jag än skriver som ord från den duktigaste poets mun just för att språket är så vackert. Jag kan i stort sett skriva "stol, fet ko, skruvkork" och det blir Fröding av det. Så när jag skrev och rimmade för fullt så tänkte jag testa att skriva en utan rimm - det var bara det att den rimmade ändå. Helt galet.
   Eftersom jag är så snäll så kan jag bjuda på en dikt som låter vacker men som är ungefär lika intelligent som ett kylskåp;

Les cerisier sont en fleurs
J'avais oublié - la beauté
Mais c'est bientôt - l'automne de nouveau
et je verrai ma soeur

Jag tänker inte översätta den för det är nästan skamligt så dålig är den men ni som kan franska kan ju få er ett gott skratt.

Om oetisk retouchering

Ja, det har ju skrivits mycket om retouchering av foton på senare tid. Det har handlat om det oetiska i att retouchera människor, mestadels kvinnor, på reklampelare till den grad att de ser ut som omänskliga plastdockor och sedan låtsas som om människan i fråga vore född så. Det oetiska ligger i att bilden av idealkvinnan förvrängs och pressen på hur man ska se ut ökar i takt med att unga flickor insjuknar i anorexia.
   Jag ska inte ta upp så mycket av den här debatten just nu men jag tänkte visa hur lätt det är att förändra sitt utseende. Bilderna nedan är lite hafsigt gjorda så ni får inte döma mig alltför hårt. Det jag ville visa var bara hur mycket jag, som inte jobbar som retoucherare, kan ändra med hjälp av photoshop. Bilderna är också väldigt överdrivet retoucherade men det är också bara för att illustrera hur mycket man faktiskt kan ändra. Se och bli... förskräckta?

Före (jag på bilden):



Efter:




Den här är speciellt slarvig och ännu mer extrem. Måste också tillägga att den här bilden retoucherade jag för över ett år sedan medan den ovan är bara typ en månad gammal. Ni kan därmed också se att jag uppenbarligen blivit bättre med tiden och tänk då på dem som jobbar med detta - hur bra lär inte de förändra folk i efter år i branchen?
   Fotot är på salig mor min som jag hoppas godkänner att jag lägger upp den här bilden som hon alltid hävdar är hemsk. Jag tycker hon är vacker på den även om hennes blick är på en annan planet. Oavsett; före:



Efter:


[fotoinlägg] - Ego





Hej. Jag vet att jag lovade att lägga upp en bild på gårdagens utklädnad men eftersom jag inte har laddat in bilderna i datorn än så kan jag inte göra det. I brist på annat så har jag iaf redigerat en bild på mig men jag kan inte riktigt välja vilken jag tycker bäst om och det är därmed upp till er. Vilken är snyggast?

Om ett kort inlägg

Quick update: På gång till min vän Esters studentskiva och tillhörande middag. Är utklädd i full fotbollsmundering minus hulligansminket  (langar upp bild senare). Sista tuben går tio i ett, får se om man hinner med den.

[fotoinlägg] - Fredrik 16 år



Märkte såhär i efterhand att jag tog jättefå bilder från släktkalaset för bror min. Jaja, tårtan var god :)

Om ögon som ändrar färg



Jag har ofta funderat över mina ögon och över min ögonfärg. De är lite märkliga och när vi skulle studera ögonfärg på NO:n i nian kollade läraren på mina och utbrast "De var de konstigaste ögon jag sett!".
   Jag har försökt fånga dem på bild många gånger men det är inte lätt för de tenderar att "ändra" färg beroende på ljus. Ibland ser de blågrå ut och ibland väldigt gröna. Här ovan tycker jag att de ser mer gröngrå ut och det bruna i mitten kommer fram ganska tydligt. Men det är fortfarande svårt att säga vilken färg jag har. Melerade kanske. Vad tycker ni?
   Ovan ser ni också min make-up före och efter kajal (nedre bilden). Det är lite pilligt att få det snyggt men jag börjar få en en rätt bra snits efter att ha gjort det nästan varje dag i ett år eller så. Jag använder flytande eyeliner från H&M som jag måste säga är riktigt bra jämför med andra märken. Den kladdar inte och är lättapplicerad om än inte så kolsvart. Jag är nöjd ändå :)

Om att jag har blivit vuxen

Ja, nu har man ju gått och blivit vuxen på riktigt. I morse genomförde jag nämligen mitt första onlineköp utan att använda pappas kreditkort. Okej, det där lät ju fjantigt. "Pappa betalar". Så var inte fallet. Jag förde tidigare alltid över pengar till pappas kort som jag sedan betalade med eftersom jag inte var myndig och fick handla själv. Nu får jag det och det första köpet var faktiskt en domänadress. Märkligt, inte sant? Jag ska faktiskt försöka starta upp en portfoliosida där jag kan lägga upp bilder och söka kontakt av olika slag. Vi får se hur det går med det.

Men, idag fyller min käre lillebror sexton år så - grattis! Vi ska ha släktkalas här hela dagen och käka tårta och sjunga sånger. Haha. Men det ska nog bli bra. Sedan ska jag försöka lära mig mitt tal till svenskan. Om jag orkar. Slänger upp en bild på brorsan (och lillasyster som är tolv) också så att ni kan gratta honom om ni ser honom på stan. Eller något. Den är i vilket fall tagen i Spanien i somras.
   Ha en bra dag!


[fotoinlägg] - Körsbärsblom nr2



Jag redigerade om en av bilderna jag tog i, var det förrgår? I vilket fall så slängde jag på lite textur och diverse annat smått och gott. Tyckte den blev rätt fin :)

Nu är det helg och snart ska jag på party hos min vän Anna i Kista. Hon fyller nämligen arton år idag så om du ser det här, Anna - grattis! Annars blir det nog lite av en plugghelg igen. Jag känner att det är allt jag skriver på den här bloggen men jag måste förbereda mitt svenskatal, min psykologipresentation, en spanskaredovisning, en franskadiskussion, en engelskadiskussion och en litterär gestaltningsuppgift. Det känns lite tufft men jag ska försöka överleva. Så önska mig lycka till så postar jag något imorgon, troligtvis.

[fotoinlägg] - Körsbärsblom



Eftersom det slutade med att jag gjorde en kombo igår så gick jag ut på gården och fotade lite blommor. Resultatet ser ni ovan :)

Om Läroverksfejden, igen

Idag var det dags för sista och avgörande delen i läroverksfejden, läs mer här, och grenen var fotboll. Okej, alla vet att Södra inte har världens bästa lag i motsats till Östra men vi var taggade till tusen. Efter första matchen mot Östra, vi förlorade med 4-1, deppade vi inte ihop utan fortsatte sjunga kampsånger, pepplåtar och... hånande sådana mot de andra skolorna. Vi visste att vi bara kunde förlora tävlingen om Kungsholmen vann och vi kom sist. Så alla hade humöret uppe. Men i mitten av andra matchen, då det redan står två pikébussar med poliser utanför Zinkensdamms IP, så tänder någon från Norra en smällare/raket (Kungsholmen hade redan tidigare blivit tillsagda för att de haft en bengalisk eld) och hela tävlingen blåses av. Alla matcher avbryts. Vi får höra av elevkårsstyrelsen på Södra att vi vunnit publikpriset men det tror jag så mycket jag vill på förräns det är bekräftat. Snopna får vi gå där ifrån i ovisshet om vi har vunnit eller inte. Så vad händer nu?

[videoinlägg]







Ja, väldigt fina filmklipp (och ett foto) på mig. Mest för att det är så roligt att göra :) På den första filmen gör jag mitt berömda höjapåenaögonbrynetsendetandra-move som jag är så stolt över *host*. På den sista är jag bara cool. Gud vad jag är uttråkad och förlåt för att jag låter det gå ut över er. Men ni kan ju få er ett gott skratt iaf! :)

Det slutade för övrigt med att jag först pluggade, sen fotade på gården och sen såg på filmen. Jag är effektiv.

Om operation Dagsverke



Äntligen hemma. Det är skönt att sluta tidigt även om jag egentligen borde vara ute och skramla bössor till Operation Dagsverke nu. Antar att en donerad 50-lapp funkar också. Funderar lite på vad jag ska göra eftersom jag blivit så skoltrött och inte orkar plugga längre. Skulle kunna gå ut och ta en fotopromenad för att plåta lite blommor innan alla har blommat över - men det är inte så fint väder. Skulle kunna sätta mig framför TVn och se på "Det levande slottet" från Hayao-boxen jag fick av Kelly men inte hunnit se ännu. Eller så skulle jag faktiskt kunna plugga lite. Kanske kör en kombo. Okej, antar att intresseklubben dör nu men i vilket fall som helst kände jag för att uppdatera. Och lägga upp bilden ovan. Och då måste man ju ha en liten text under. Hej då.

Om att det här inte är en modeblogg



Nej, det här är verkligen ingen modeblogg. Jag har min beskärda del av åsikter kring sådana men det är inte det jag ska ta upp nu. Jag har nämligen köpt ett par sandaler, förra veckan tror jag, på Din Sko, till ett bra pris. Jag tycker de är asfräna, haha, och det verkar många andra också tycka eftersom jag känner flera stycken som köpt just den här modellen. Och det är väl lite problemet med billiga affärer; alla handlar där. Oavsett om det gäller H&M, Din Sko eller Konsum så får man räkna med att man kommer gå runt i kläder som många andra också kommer att ha. Det blir helt enkelt det pris man får betala utöver den man ger när man köper produkten. Så då har man ett val; antingen köper man en billig produkt och betalar priset av att inte ha unika kläder på sig eller så köper man en dyr sådan och får vara, relativt, unik. Valet är ert. Jag har gjort mitt val; jag handlar billigt eftersom det är det enda mitt studiebidrag räcker till och för att jag säger - the more the merrier (ang. antalet kläder per krona). Därmed är jag jätteglad över mina skor och längtar efter en varm sommar som gör att jag kommer kunna ha dem ofta och få superfin sandalbränna.
Men vad väljer du? Och är priset värt det?

Om att jag inte orkar mer

Jag orkar inte mer nu. Jag har ingen lust till någonting längre och så fort jag ska göra något så önskar jag att jag redan gjort det och kommit hem igen. Det spelar ingen roll om det är ett skolarbete som ska in eller om det är en studentskiva. Jag känner bara; snälla låt det här ta slut så jag kan komma hem. Och när jag kommer hem andas jag ut, suckar och tänker; Puh! Det är över!
   Jag vet inte vad det är för fel på mig. Om det är trötthet, depression eller skolångest-relaterat. Men allting känns rätt meningslöst. Missförstå mig inte. Det är inte så att jag inte har roligt det är bara det att det roliga är begränsat och ibland påklistrat. Det känns tungt men förhoppningsvis kan jag vila upp mig lite under sommaren så att jag mår bättre i höst.
   Jag behöver komma bort och iväg och bara glömma allting. Funderar på att åka upp till landstället i Värmland och bara sätta mig på en filt på gräset och se hur lång tid det tar innan jag växer fast. Jag behöver en lång ledighet...

[fotoinlägg] - Grillning



Jag tog uppenbarligen väldig få bilder på grillkvällen hos Jossan i lördags, varav ingen på henne, men några blev det iaf och kvällen var lyckad så det är väl det som betyder något.

[fotoinlägg] - Brunch











Jag var på brunch, eller frunch, hos Fia i lördags. Eftersom hon skulle åka tillbaka till Frankrike dagen efter, igår, så ville hon göra något med oss. Det blev jag Ida, Milla och Felli som kom dit och åt sjukt god mat. Amerikanska pannkakor, yoghurtglass, smoothie, äggröra, bacon och allt man kan tänka sig. Vi satt på hennes soldäck och myste i solen och pratade om allt och inget.
    Nu har hon åkt tillbaka och jag kommer att sakna henne. Men hon kommer ju å andra sidan till Sverige igen om sex veckor och då är hon hemma för alltid!
   Nej, nu måste jag snart dra till skolan. De skrev Matte C-nationella så alla som inte läser matte, jag, hade sovmorgon. Men nu är det alltså dags att gå i alla fall. Fler bilder från i lördags kommer nog upp i eftermiddag om jag inte sitter och panikpluggar filosofi igen.

Om obalanserade körsbärsträd



Jag har fotat lite blommor i helgen, som alla andra. Körsbärsträden i Svartlösarondellen, Älvsjö blommar nu och får bli ett substitut för Kungsträdgården som jag inte orkar åka till. Det lite synd bara. Synd att några, antagligen berusade, ungdomar sågat ned ett av körsbärsträden i rondellen. Förut stod tre, vackra träd i en triangel. Balanserade och kompletta. Nu är det bara två stycken i obalans som står där och är ofullständiga. Det är synd. Men två är väl bättre än en som är bättre än noll men sämre än tre. Så jag nöjer mig med körsbärsträden som finns kvar. Och fotar dem. Det är intressant att stå mitt i en rondell och fotografera eftersom alla bilar som åker runt omkring en tittar så konstigt. Jag hör hur de tänker "Men varför står flickan mitt i rondellen? Tänk om någon galning råkar köra igenom den och rakt in i henne. Då blir det ingenting kvar. Vad gör hon där?" Men jag låtsas inte om det utan står kvar där med kameran i handen och fotar blommor som om det inte fanns någonting förutom jag och blommorna. Och bilisterna tänker och åker runt och jag står kvar.
   Det är snart sommar igen. Vart tog förra vägen?

[fotoinlägg] - Mysmiddag



Jag hade en jättemysig fredagsmiddag med familjen på vår balkong. Solen sken, maten var utsökt och temperaturen precis lagom. För en gångs skull så lyckades jag få hela familjen på bild, exklusive katterna, och speciellt impad är jag över att bror och far fångades på kort. De brukar alltid ducka eller fly eller inte vara hemma när jag hivar upp kameran men nu var dem det och det var bra! Dessutom klagar alltid bror min på att jag aldrig fotar honom men jag svarar alltid med att säga "Svårt att fota någon som alltid duckar".
   I alla fall så var det trevligt och jag vet att bilderna är lite sena men så blir det ibland. Nu ska jag duscha, eftersom jag nyss kommit hem från en löparrunda, och sedan är det filosofiförebedelser inför ett seminarium, novellskrivande inför en inlämning och "The Yes Man" (hur det nu stavades) på TV. Kanske hinner ladda upp lite fler bilder från igår senare idag.

[fotoinlägg] - Valborg



Ledsen att jag laddar upp fullt med bilder nu men jag känner att jag behöver arbeta mig igenom mappen. Här är då äntligen Valborgbilderna. Fia och Ida kom hem till mig och åt lite grillad kyckling, tortellini, chips och diverse annat. Sen gick vi ut och mötte Petra och Sara&Hund i Långbroparken för att grilla marshmallows, äta godis och mysa. Den första bilden är då grillen och det var den enda brasan jag såg den Valborgen. Men vi hade det jättemysigt och gosade ihop oss med stora filtar och bara pratade.
Tack för en jättetrevlig Valborg! <3<3

[fotoinlägg] - Flora



Tre bilder från Älvsjöskogen som jag tog igår. Det blommar verkligen.

[fotoinlägg] - Mösspåtagning i skolan





Slänger in en liten video såhär mitt i inlägget. Tyckte den var lite rolig :)



De här är då bilder från Valborg på dagen (utom den första som är från innan en studentskiva jag var på i onsdags). Det var mösspåtagning på skolan och vi slutade tidigt och alla var glada! Ledsen att jag laddar upp såhär i efterhand men jag har svårt att hinna med att få upp allting samma dag. Nu måste jag plugga men det kommer att komma fler bilder senare idag alt. imorgon alt. både och.

Ha det bra och gå ut i solen medan ni kan! :)

[fotoinlägg] - Klassfest



Det var ett urplock från bilder jag tog på Sofias hemmafest förra lördagen. Det var trevligt <3<3

RSS 2.0